Reserveren

Eten en Drinken

Je kan bij ons een tafel reserveren om te eten en/of te drinken, we zien je graag komen! Kijk in ons menu wat wij te bieden hebben aan eten en drinken. Bel uw reservering door via 070 365 1955 of email ons: reservations@fiddler.nl. Wij hebben de volgende informatie nodig: je naam, datum en tijd, of je komt eten of alleen drinken, het aantal personen en je telefoonnummer.

Groep Reserveringen

Wij hebben boven een ruimte beschikbaar voor evenementen en groepen. Voor meer informatie of om te reserveren kunt u ons een email sturen: reservations@fiddler.nl.

Privé Bar verhuur

fiddler_upstairs

Our upstairs bar

upstairs_bar_2

The bar upstairs

Upstairs with pool tables

Upstairs with pool tables

Op onze bovenverdieping hebben we een grote bar. De vloer kan voor u gereserveerd worden. Wij openen de bar indien gewenst. We vragen geen huur voor het gebruik van de bovenverdieping! Houd er rekening mee dat we in het weekend onze verdieping niet privé verhuren. Ons weekend is van vrijdag 17:00 tot zondag 20:00.

Om een reservering te maken, bel 070 365 19 55 of email reservations@fiddler.nl

* Houd er rekening mee dat als u een e-mail hebt verzonden, uw reservering niet definitief is, tenzij u van ons een bevestiging heeft ontvangen. Er zijn enkele gelegenheden die wij niet kunnen reserveren voor. Dit zijn onder andere Quiz-avonden (reserveringen kunnen uiterlijk om 19:00 uur plaatsvinden), grote sportevenementen, city wide festival evenementen zoals King’s Night, St. Patrick’s Day, Halloween en meer.