Skip to content

RESERVEREN

maandag

17uur – 22uur

dinsdag

12uur – 22uur

woensdag

12uur – 22uur

donderdag

12uur – 22uur

vrijdag

12uur – 00uur

zaterdag

12uur – 00uur

zondag

12uur – 22uur

Je kan bij ons een tafel reserveren om te eten en/of te drinken, we zien je graag komen! Kijk in ons menu wat wij te bieden hebben aan eten en drinken. Bel uw reservering door via 070 365 1955 of email ons: reservations@fiddler.nl. Wij hebben de volgende informatie nodig: je naam, datum en tijd, of je komt eten of alleen drinken, het aantal personen en je telefoonnummer.

Groep Reserveringen

Wij hebben boven een ruimte beschikbaar voor evenementen en groepen. Voor meer informatie of om te reserveren kunt u ons een email sturen: reservations@fiddler.nl.

Bar upstairs in the Fiddler
Cheese spring rolls in a bowl
Upstairs seating in the Fiddler
Nachos at the Fiddler
The Fiddler Den haag tables and chairs

Privé Bar verhuur

Op onze bovenverdieping hebben we een grote bar. De verdieping kan voor u gereserveerd worden. Wij openen de bar indien gewenst. We vragen, onder voorwaarden, geen huur voor het gebruik van de bovenverdieping! Houd er rekening mee dat we in het weekend onze verdieping niet privé verhuren. Ons weekend is van vrijdag 17:00 tot zondag 20:00.

Om een reservering te maken, bel 070 365 19 55 of email reservations@fiddler.nl

* Houd er rekening mee dat als u een e-mail hebt verzonden, uw reservering niet definitief is, tenzij u van ons een bevestiging heeft ontvangen. Er zijn enkele gelegenheden waar wij geen reserveren aannemen. Dit zijn onder andere Quiz-avonden (reserveringen tot uiterlijk 19:00 uur), grote sportevenementen, city wide festival evenementen zoals Konings Nacht, St. Patrick’s Day, Halloween en meer.

RESERVEER NU

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht